Nuoret

 Hei nuori retiniitikko!

Yhdistyksen nuorten toiminnan tavoitteena on tuoda yhteen nuoret alle 35-vuotiaat retiniitikot, jotta sinun ei tarvitse olla yksin, vaan löydät meistä vertaistasi keskusteluseuraa, saat ideoita arkeen, opiskeluun, työelämään sekä ennen kaikkea uusia ystäviä.

Yhdistyksen nuorille suunnattua tietoa jakaa ja tapahtumia järjestää nuorisotyöryhmä. Nuorille jäsenille on oma Facebook-ryhmä, missä voit tehdä kysymyksiä, jakaa tietoa, kokemuksia ja vinkkejä sekä ihan vain keskustella toisten nuorten kanssa. Facebook-ryhmän kautta saat myös nopeimmin tietoa nuorille suunnatuista tapahtumista ja tapaamisista ja muista nuoria kiinnostavista asioista.

Voit aina myös olla yhteydessä suoraan meihin nuorisotyöryhmän vetäjiin, mikäli sinulla on kysyttävää tai jos haluat keskustella vertaisen kanssa. Yhteystietomme ovat alla.

Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/retinanuoret/

Nuorisotyöryhmä

Sini Sjöblom, 050 344 3231, sini.sjoblom[at]pp.inet.fi
Tuomas Ruokonen, 040 571 3509, tuomas_tsr[at]hotmail.com

Kansainvälinen toiminta

Pyrimme nuorisotoiminnassa luomaan kontakteja ja verkostoja myös kansainvälisesti. Tiedotamme kansainvälisistä nuorille suunnatuista tapahtumista, tapaamisista sekä muista kuulumisista Facebook-ryhmän kautta. Kesällä 2020 on tarkoitus lähteä nuorten porukalla Retina Internationalin maailmankongressiin Islantiin.

Kansainvälistiä verkostoja ja keskustelufoorumeita

Euroopan nuorten verkosto Retinayouth:
http://groups.yahoo.com/subscribe/retinayouth

Retina International Youth:
https://www.facebook.com/groups/406577666065428/?bookmark_t=group

 


Viimeisin päivitys: May 06 2019.

Sivun alkuun

Sivun loppu