Liity jäseneksi!

Kannatusjäsenenä tuet toimintaamme

Kannatusjäsenenä saat tietoa perinnöllisistä verkkokalvon rappeumista, kehitteillä olevista hoitomuodoista, yhdistystoiminnasta ja elämisestä etenevän näkövamman kanssa kaksi kertaa vuodessa ilmestyvästä Retina-lehdestä, jäsentiedotteesta ja yhdistyksen järjestämissä tilaisuuksissa.

Kannatusjäseneksi liityt ilmoittamalla yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) toimistoomme ja maksamalla 30 euron kannatusjäsenmaksun tilillemme:

tilinumero: FI55 8000 1670 1278 29

Maksun saatuamme lähetämme Sinulle yhdistyksen esitteen, Kävelevät hatut -julkaisun, Retiniitikon oppaan sekä uusimman Retina-lehden numeron.

Varsinainen jäsen

Varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä vain, jos liittyjällä tai hänen alle 15-vuotiaalla lapsellaan on lääkärin diagnosoima perinnöllinen verkkokalvon rappeumasairaus. Varsinaisen jäsenen liittymismaksu on 10 euroa ja jäsenmaksu 25 euroa / vuosi. Jäsenmaksu sisältää Retina-lehden vuosikerran, jäsentiedotteet. Uusi jäsen saa liittyessään jäsenpaketin, jossa on runsaasti tietoa perinnöllisistä verkkokalvon rappeumista, niiden kanssa elämisestä ja yhteiskunnan tukimuodoista.

Varsinaiseksi jäseneksi liittyminen

- tulosta jäsentietolomake alla olevasta linkistä tai pyydä toimistosta ja palauta täytettynä toimistoon

jäseneksi haku -lomakkeen lataa tästä

-  lapsen vanhemman jäseneksi haku -lomakkeen lataa tästä

Palauta täytetty lomake yhdistyksen toimistoon. Retina ry:n hallitus käsittelee hakemukset seuraavassa kokouksessaan. 

Lisätietoja

Tietosuojaseloste

Saat lisätietoja yhdistyksen toimistosta.

Retina ry
Marjaniementie 74
00930 HELSINKI
Puh 045 135 7611
info (at) retina.fi


Viimeisin päivitys: August 26 2018.

Sivun alkuun

Sivun loppu